zou men gaan denken dat geen hond het dúrft


( anderhalve man )

.

.

Nou ja…zei Bleker…als iedereen bedankt

wil ik desnoods misschien de club wel leiden

’n mens moet toch een gokje durven wagen

.

want als iedereen die droeve taak blijft mijden

( al blijft het water naaar de zee toe dragen…)

zou men gaan denken dat geen hond het dúrft !

.

ook zal geen mens ‘t ons nog eens komen vragen

en daaraan heb ik min-of-meer de schurft

er wordt niet áángepakt en véél te veel gejankt…

.

en zo is het…nog precies op tijd…gekomen

dat 1 HELD toch het voortouw heeft genomen !

.

Jasterke

.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/328109/CDAers-moeten-partijleiderschap-niet-meer-weigeren.htm

.

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

10 Reacties op “zou men gaan denken dat geen hond het dúrft

 1. doornroosje

  Ik zou ook geen ander weten die het CDA nog zou kunnen leiden. Maar ondanks alles zag ik Verhagen ook wel zitten. Van mij hoeft het CDA niet te verdwijnen. Wat mij opvalt is, sinds we hier met de Islam zitten, je tehoren krijgt dat alle Christelijke geloven niet deugen. Ik heb het dan even niet over misbruik van kinderen. En dan ga ik wantrouwend worden. Christelijk er uit en islam er in!! Dan ga ik vechten tot mijn laatste adem. Dat wil ik mijn kinderen NIET aandoen

  • ach, ze dansen maar wat om de stoelen heen Doornroos….ik denk ook niet dat ze helemaal verdwijnen, alleen: naar welke richting gaan ze vallen….we konden het weleens snel weten ….

 2. doornroosje

  Natuurlijk moeten ze niet naar links gaan, want dan komen ze steeds verder in de nesten. Ik weet niet precies waar Bleker staat, is me ontgaan.

 3. Die Bleker is toch een échte held.
  Als iemand een relatie durft aan te gaan met een vrouw die 30 jaar jonger is, en zich daarbij nog lekker voelt ook, dan is hij inderdaad óók mans genoeg om die paar zeteltjes van het CDA te leiden.

 4. doornroosje

  Wat je verder ook van Eurlings mag denken over , hoe hij met verkeer bezig was en waarom hij er mee stopte, hij heeft mij laten zien dat hij mens was, toen hij in die beruchte/beroemde vergadering van het CDA voor een poos terug, het opnam voor Verhagen. Daar was geen toneelspel bij. En daar heb ik respect voor. 🙂

 5. Ga eens terug in de geschiedenis.
  Ga bijvoorbeeld eens terug naar de Hoekse en de Kabeljouwse Twisten, de christelijke Calvinisten tegen de Roomsen. Als je het wilt zien, zie je het gebeuren.
  De domineese van het CDA probeert haar ideeën erdoor te drukken, en de Roomsen laten het zo’n beetje gebeuren, want ze zitten natuurlijk nog steeds in de maag met die Roomse uitspattingen ( zoals een kardinaal zo mooi zei: “wir haben es nicht gewüsst”).
  Toen ik jong was, was de KVP feitelijk een soort PvdA voor katholieken, meer niet.
  Ze willen naar links, ik zeg doen, dan zijn we er voorgoed vanaf, want links is maar een bepaalde hoeveelheid stemmen, en hoe meer er wordt gevist in die vijver, hoe meer kruimel partijtjes.
  Onder het motto vrijheid zijn we dan misschien gelijk van die godsdienst dictatuur af, want waarom moet ik, die niet in God gelooft net als mijn poes, lijden onder die dictatuur om b.v. straks een mooi pilletje te kunnen krijgen om eruit te stappen ? ( het blijft immers geloven en het hoeft allemaal nog niet eens waar te zijn).
  Zegende de toenmalige paus ook niet de wapens van de Duitsers?

  Henk Verhoef.