Verloedering, Verwildering en Verweesd


.

Wie denkt aan de Vereniging voor Vreemdelingenverkeer, zit goed fout, Verloedering, Verwildering en Verweesd zijn mijn VVV’s voor een nieuwe column die je wellicht aan het denken kan zetten.

Bij het aantreden van Pim Fortuyn werden de politici en de samenleving keihard gewezen op de verweesde samenleving en de puinhopen van Paars, in de gelijknamige boeken en de hele Haagse kaasstolp viel over hem heem, kleineerde, sneerde en demoniseerde hem naar hartenlust en uiteindelijk was er een bereidwillige veganist die hem vermoordde en aldus de toekomst van een verweesde samenleving deskundig in zijn bloed smoorde.

Pim voorzag al wat er zou kunnen gebeuren en met de gevleugelde woorden “Ze kunnen me van de wereld rammen, maar mijn ideeën blijven bestaan” ging het politieke leven verder en haalde Den Haag opgelucht adem, de LPF ging terecht ten onder , maar de veenbrand woedde voort en werd door de moord niet gesmoord en ging men voort met de roep om een ander beleid.

Wilders trad aan en ziedaar opnieuw kwamen de clichés uit de kast, zijn taal en optreden waren andere koek, Pim hanteerde nog de floret, Wilders floreerde met keiharde uithalen en confronterende teksten die als een botte bijl neerkwamen en  niet te vergelijken waren met de steken van Fortuyn, maar ondertussen ging door het voortdurend wanbeleid en vriendjespolitiek het land allang meer en meer in puin en mochten de allochtonen in grote aantallen nog steeds binnenstromen, Wilders had en heeft gelijk, dit kun je niet met mooie volzinnen voorkomen.

Dweilen met de kraan open, het kan verkeren, schijnbaar wil men in den Haag het maar niet leren, ondertussen verpauperden meer en meer wijken, moeten Homo’s en andere burgers voor het op hen toegepaste geweld uitwijken, waarbij de burgervaders oreerden dat het altijd weer ging om een kleine groep randjongeren die men bovendien scheen te kennen, maar die maar niet aan ONZE samenleving wilden wennen.

De verloedering, de derde V van dit verhaal, is NIET de schuld van Fortuyn, noch van Theo van Gogh of van Wilders, maar de schuld van de gevestigde orde, de vriendjespolitiek van de traditionele partijen, die wanbeleid beloonden met burgemeestersposten of andere bestuurlijke functies, die keer op keer wegkijken als er weer eens wat gebeurde in de probleemwijken.

Daders worden ineens slachtoffers, die door de zieligemensen industrie worden beschouwd als mensen die geholpen moeten worden, dus opvang, educatie, sport en spel, ach u kent het riedeltje wel en de echte slachtoffers…… die hadden dikke pech, die staan de ontwikkeling van de multiculturele heilstaat alleen maar in de weg en wee diegene die zijn hand uitstak of tegenstand bood, die had kans op een straf van ouderwets water en brood.

.

lees verder aub :   ( met dank aan Cor Stoker )     http://www.amsterdampost.nl/vvv-wat-moet-of-doe-je-ermee/

.

Advertenties

15 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

15 Reacties op “Verloedering, Verwildering en Verweesd

 1. Hr. Kroonenberg,

  Dank U dat U dit artikel aanhaalt,

  Ik probeer me altijd “breed”te informeren, maar er is zoveel informatie
  dat je door de bomen het bos vaak geheel niet meer ziet, ook tracht ik nog een soort privé oorlogje tussentijds te voeren, U welbekend !!
  Een soort Oranje revolutie dus.

  Ik heb de PVV voldoende materiaal aangeleverd om de Majesteit
  anders aan te pakken dan over “de knieval voor de Islam/olie”.

  Helaas had men niet eens ’t fatsoen positief of negatief hierop te reageren, dat viel me zwaar tegen.
  Vooralsnog blijf ik toch PVVer, enig alternatief is er niet, maar blij met zo’n behandeling ben ik allerminst.

  Dus van mij mag een andere partij hier binnenkort, als ze hun handen durven branden, de show mee stelen !!!

  Weet nog niet wie ik ga benaderen, maar zeker, nu niet meer schriftelijk en per mail, maar geheel persoonlijk.

 2. ja, dat lijkt, onder deze omstandigheden, een betere optie Richard zou u niet eerst proberen een stevig Jurist voor uw boodschap geïnteresseerd/ gemotiveerd te krijgen, want die kon immers wel eens flink wat “tegenwind” opleveren….want u klimt tenslotte boven in de boom nietwaar?

 3. Verwilderd is het juiste woord voor de tegenwoordige maatschappij.
  Als ik wel eens durf te zeggen dat ik terugverlang naar het Nederland van 50 jaar geleden, noemt men mij een ouwe zeur, ik kan niet met mijn tijd meegaan enz.enz.
  Ik zou met genoegen al de verworvenheden van nu, zoals internet, mobiele telefoon, kleurentelevisie, iedereen een auto opgeven, voor de tijd van toen. Niet dat toen alles goed was, echt niet, maar was het niet fijn dat je in het donker, op de fiets in het donker nog veilig thuis kon komen? Waren onze ouders allemaal mishandelaars omdat we als we het dubbel en dwars verdienden wel eens een flinke tik of lel kregen? Waren toen overvallen op juweliers en ramkraken van geldautomaten schering en inslag?
  En ik vind dat de verloedering is begonnen met de immigratie invasie. Men moest meer begrip hebben voor diegenen die constant buiten de pot piesten. Men had 50 jaar geleden óók pedofielen, maar daar werd streng op afgerekend ( ook door de buurt), waarom zijn de normen en waarden van toen bijna alle overboord gegooid. Wie het weet mag het zeggen.

 4. doornroosje

  Dit is een stuk waar ik helemaal achtersta.Verloedering op welke manier dan ook, kom je steeds meer tegen. Ouderen zien het. Jongeren groeien er in op. En weten daardoor niet beter. Als antwoord kun je krijgen als je er iets van zegt,we leven nu in een andere maatschappij hoor! Oh, domme ik, dat had ik niet door. Maar daarom hoef je niet mee te doen aan de VERLOEDERING. Verwildering! Ja ik verwilder. Waarom? Wilders is nog de enige die de vinger op de zere plek durft te leggen.Verweesd voel ik mij al jaren in mijn eigen land.Jasterke we doen wat we kunnen doen.

 5. doornroosje

  P.S. Het immigratiebeleid is finaal uit de hand gelopen.Geen zinnig mens kan toch ontstrijden dat, dat veel vervelende toestanden voor de Nederlanse burger met zich mee gebracht heeft? Ik heb een aangetrouwde Iraanse neef. En ik noem hem met recht mijn neef. Het kan goed zijn.Bewijs is voor mij ,mijn neef. Maar voor het sluipende gevaar moeten we oppassen. En dat zal ik ook blijven doen

 6. doornroosje

  Wie het weet mag het zeggen. Een gokje. Is het misschien zo, omdat alles opeens kon. Alles mocht. Sta nergens meer raar van te kijken. Deed je dat wel! Dan moest je met de tijdgeest meegaan. Het ontsporen werd in de hand gewerkt. Driemaal raden door wie. Aan ons eigen volk hebben we al de handen vol. Maar nee ,er moest nog meer bij. En vooral veel door de vingers zien. Wat je ooit deed uit een soort van naasteliefde, zijn nu beroepskrachten voor. Wat je ooit deed aan vrijwilligerswerk, zijn nu betaalde krachten voor. Soms Dutchess moet ik er om lachen.Kon ooit de voordeur open blijven staan in de nacht zodat de hond erin en uit kon, dan nodig je nu een inbreker uit. zelfs al is de voordeur op slot.

 7. hcd

  ’t is in .NL precies niet veel beter dan hier in .BE .. waar komen al die rakkers toch vandaan ? Terecht verwildering ..ze kweken precies als wilde konijnen ……

 8. doornroosje

  Leuke dingen gebeuren er ook. Raar dat ik daar geen ingezonden stukjes over lees. De stunt van AJAX om alleen kinderen en bergeleiding toe te laten als publiek. Die kinderen hebben een prachtige dag gehad.Natuurlijk probeerde er weer één van de kant die ik bedoelde in mijn vorige stuk, er weer misbruik van te maken. Ene Frits met zijn kleinzoon van één jaar. Maar dat tezijde. Dat soort volk moet je geen kans geven. AJAX prima gedaan

  • nu je dit zo aanhaalt Doornroosje, zou het niet ’n goed idee kunnen zijn gedurende de maand vakantie die voor de deur staat onze gezellige site
   te voorzien van een “goed-nieuws”-pagina ?

 9. doornroosje

  Heel goed idee. Ik doe met je mee. 🙂

 10. Maak jij het kopje dan aan Jasterke, bv. Goed Nieuws Blog.
  Dan kan iedereen die dat wil, zijn/ haar goed nieuws met de datum erbij, als reactie schrijven.
  Dan heb jij als je terugkomt van vakantie, ook nog wat leuk leesvoer.