straks niet gaan stemmen hoor…


Rutte ontkende druk te hebben uitgeoefend op Weekers

.

Men noemt mij Rutte hier…zie je de touwtjes lopen ?

men trekt eraan en… hup…dan doe ik het,

ik ben haast niet van echt te onderscheiden…

.

maar…hahaha..ik ben gewoon een marionet

u laat zich door een pop naar de ellende leiden

en noemt mij nóg…dwaas Volk…Minister-President !

.

wat hebben ze gelachen hier de jongens en de meiden

( de échte Machthebbers waar je geen hond van kent )

als ’n dwaze sukkel vriend… laat je jouw Vrijheid laten slopen !

.

dus nu zit hier mijn taak er…op ’n haar na… op

straks niet gaan stemmen hoor…..dan drukt MIJN BAAS wel op jouw knop !

.

Jasterke

     

.

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

5 Reacties op “straks niet gaan stemmen hoor…

 1. henk Verhoef

  nog even een weekje vakantie in het zomerse plaatsje vóór de Winterspelen…

  Gelijk even aan Putin vragen hoe die aan zo’n groot draagvlak komt in Rusland in vergelijking met het REEDS 10-tallen-jarige gebrek aan draagkracht in Nederland!

  Hij zou ook eens kunnen vragen hoe Rusland een begroting in evenwicht houdt en of Putin kan verklaren hoe de Budget-overschrijdingen naar buiten gebracht worden, want nét als in Nederland betekent dat iedere keer zowat een verdubbeling van de prijs (HSL Betuwelijn / Metro Amsterdam / Verbouwing Rijks…)
  En ook hoe hij dat doet met de tijdslimiet-overschrijdingen, dus hoe hij knollen voor citroenen verkoopt 😛

  Lees nu weer dat mensen LENINGEN kunnen krijgen om de Energie-rekening (verbruik) lager te maken !
  Moet Putin daar dan ook geen garantie bij geven dat de Schatkist-opbrengsten dan op een andere manier gejat worden ?

  Denk dat de Nederlander nog blij moet zijn met die Euro…moet je eens bedenken dat je direct een hart-infarct krijgt als je zou lezen dat je 3,5 gulden moet betalen voor een litertje Diesel, dan wel bijna 4 gulden voor een litertje Loodvrij (of hoe dat daar ook mag heten) !!!

  Als die man weggestuurd wordt heb ik nog niet direct een idee wat met hem te doen: Commissaris van de Koning
  óf burgemeester van Amsterdam 😛

  Toeslagen-problematiek…
  waarom zoveel herrie in de 2e Kamer, terwijl de linkse Regering in Amsterdam toch nét zo’n (of misschien wel ’n grotere) puinhoop is?

  GL en SP-oplossing: nivelleren en dan moet iedereen een toeslag !

  Het probleem zou ook nog kunnen zijn dat de ICT een puinhoop is (zoals alle ICT een grote puinhoop in Nederland (OV-chipkaart maar ook DigiD en vele andere niet werkende systemen…

 2. doornroosje

  like.

 3. dutchess43

  like
  Men heeft geprobeerd van ons onbenullen en dwazen te maken, die blindelings maar de óh zo goedbedoelende politici achterna blijven lopen.
  Uiteindelijk zijn tòch wat ogen open gegaan, dat lees ik niet alleen hier, maar ook op andere blogs. Nog nooit eerder zijn zoveel politici onbekwaam gebleken, nooit zijn zoveel foute beslissingen aan de kaak gesteld.
  Het ergste is dat foute beslissingen miljoenen kosten, en nauwelijks op te lossen zijn, en de verantwoordelijke slechts “sorry” zegt, en zich mokkend terugtrekt, nog steeds niet overtuigd van het eigen ongelijk.

  Zoals Henk zegt is ICT overal een puinhoop ( waar zijn de Jobs en Zuckermannen gebleven die zoiets niet overkomen zou zijn). De Fyra, het Rijksmuseum, de Betuwelijn, de Amsterdamse metro, allemaal miljoenen verslindende projekten die niks hebben bijgedragen aan het algemeen welzijn. Niemand neemt hier de verantwoordelijkheid voor.
  Wat is er terecht gekomen van de privatisering van Staatsbedrijven? Waar is de opbrengst heen? Het heeft slechts tijdelijk wat gaatjes gevuld in een steeds groter staatstekort.
  Wat is er terechtgekomen van de gezondheidszorg? Men kan nou wel doen of de grijze golf ( die over 25 jaar gewoon verdwenen is) de schuld is van de wanorde, maar ik zag op tv 2 dagen geleden een mooi voorbeeld voorbijkomen van die prachtige privatisering. Dat ging over een man met de geest van een tweejarige kleuter, maar wel in een volwassen lichaam, werd verzorgd thuis door zijn ouders die daarvoor een budget jaarlijks ontvingen van E 78.500,- !! Wablief??? Ja. echt waar.
  Dit budget zou gekort worden met 1/3 dit jaar, en de moeder lag in een stuip over zoveel onrecht. Kon ze niet meer gaan sporten, zwemmen, winkelen etc.
  Nou is het natuurlijk normaal dat je hulp krijgt als je zo een kind hebt, maar dergelijke bedragen zijn toch gewoon doorgeslagen? En dit geval is er slechts één op de velen!
  Nou is Rutte natuurlijk niet verantwoordelijk voor àlle wantoestanden in Nederland, daar hebben vorige kabinetten ook schuld aan. maar men kan hem wèl verwijten dat hij niks daadkrachtig oppakt.
  Een marionet inderdaad, die iedereen te vriend wil houden, en op die manier de goodwill van iedere nederlander verloren heeft.

 4. henk Verhoef

  1 probleem van de vele die er in Nederland zijn:
  GEEN goed opgeleide mensen meer !

  Kijk eens naar ASML, maar ook vele andere goede bedrijven waar GEWERKT moet worden… onvoldoende kwalitatief Nederlands personeel…. maar wél nivellering ! En dat probleem komt steeds méér boven!
  Je hoeft niet te studeren, je jat gewoon de examens…

  Dat is in de mode gekomen toen het (slechte linkse) Lerarencorps gedwongen werd om examens te gaan af nemen.
  Daarvoor gaven ze de diploma’s zo weg als je maar lief (dan wel links) was en goed kon demonstreren voor bv “Mauro moet blijven!” Dat was belangerijker dan taal of rekenen…

  Bij ASML werken al méér buitenlandse hersens dan Nederlandse !
  Waarom zou dat bedrijf dan in Nederland blijven om lastig gevallen te worden door de Nederlandse schreeuw-vakbond of een domme 2e Kamer ?
  Toeslagregels zó maken (met voor alle 9 miljoen ontvangers een andere uitzondering) dat het onuitvoerbaar geworden is…

  Over de betaalbaarheid wil ik het nu even niet hebben !