Kiest Bram nu voor principes of voor pegulanten…


Screen Shot 2015-02-22 at 16.06.35

.

Kiest Bram nu voor principes of voor pegulanten…

is nu het vraagstuk dat hier tergend bezighoudt

hij heeft de schijn nu uiteraard behoorlijk tegen,

.

maar wie doseert de straf voor een gemaakte fout

wie is in staat dat écht loepzuiver af te wegen

ÉN wie werpt zich hier op als “zijn broeders hoeder” ?

.

onze Rechtstaat zit om ware Heiligen verlegen

maar wordt vilein bemand door menig leugenloeder

bij al ’t getob met minstens twijfelachtiger firmanten !

.

dit probleem lijkt aardig op ’n gordiaanse knoop

maar bij mij verliest de twijfel het van hoop  😛

.

Jasterke

.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/bram-moszkowicz-wil-de-politiek-in/

.

Advertenties

9 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

9 Reacties op “Kiest Bram nu voor principes of voor pegulanten…

 1. dutchess43

  Voor de pegulanten kiest hij in ieder geval niet, want het salaris van een politicus staat in geen verhouding met wat hij in het bedrijfsleven zoù kunnen verdienen als juridisch adviseur.
  Al heeft hij dan van zijn administratie als advocaat een puinhoop gemaakt, als je daarop iemand wilt aanspreken kun je alle departementen van de regering wel aanspreken, daar wordt heel wat meer afgesjoemeld!
  Hij heeft een foutje gemaakt, maar heeft men in dit land het niet steeds over een tweede kans gunnen aan iedereen?
  Hij gaat in ieder geval niet naar het CDA, en als hij ook nou maar niet naar de VVD, PvdA en zéker niet naar D66 gaat, heeft hij mijn steun, en wens ik hem alle geluk en wijsheid op aarde, dat zal hij hard nodig hebben.
  Opportunist als Pechvaan is, heb ik het duistere vermoeden dat die met alle geweld Moszco binnen zal willen halen, en dat zou reuze jammer zijn, want dan zou die partij wel eens hard kunnen stijgen.
   photo mannekepech_zpsd4802e89.png
  alsjeblieft, aljeblieft Bram, NIET naar D66 !

 2. Bram Moszkouwicz, ik zou zeggen pak het vliegtuig !!!! 🙂

 3. Doornroosje

  Hij zal het goed doen in de politiek. Voor mij is alleen de vraag , hoe, wat ,waar. Wel heb ik een vermoeden. 😉

 4. Doornroosje

  ORANJE – De vrijwel lege vluchtelingenopvang in Oranje wordt de komende tijd deels benut voor de opvang van zogenoemde nareizigers. Dat zijn de gezinsleden van asielzoekers die al wachten op een woning.

  Volgens het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) verandert daarmee het karakter van de opvang in Oranje niet. Het COA bestrijdt ook dat daarmee een stap wordt gezet in de richting van een asielzoekerscentrum, zoals de commissie Leefbaar Oranje vreest.

  De opvang in Vakantiepark Oranje is bedoeld voor het tijdelijk huisvesten van vluchtelingen die nog wachten op een asielaanvraag. Voor de ‘nareizigers’ geldt hetzelfde.

  In de meeste gevallen gaat het om vrouw en kinderen van mannen die uit de oorlogsgebieden van het Midden-Oosten naar Nederland zijn gevlucht en nu in een asielzoekerscentrum wachten op een woning.
  Bron DvhN

 5. Doornroosje

  Waarom zijn die mannen eigenlijk gevlucht? Voor gevaar? En laten dan de vrouwen en kinderen achter? Of zijn ze een plek aan het voorbereiden in Nederland. Het land van melk en honing voor de asielzoeker.

 6. dutchess43

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/moszkowicz-gaat-naar-voornederland-vnl/?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=6bdaeec09e-nb&utm_medium=email&utm_term=0_ec416e99c9-6bdaeec09e-277198837
  Goddank, dus niet naar D66 !
  “Voor Nederland” is niet zo’n slechte keus. Op een paar principes na ( die tè links zijn in de ogen van Bontes en van Klaveren), komen de doelstellingen in grote lijnen neer op die van de PVV.

 7. maar…waar léés je dit eigenlijk Dutchess ? ik kan het uit jouw gelinkte draad niet opmaken ?
  sorry….was te snel, de 2e link over het hoofd gezien 😛

 8. ggrrr….heb duidelijk over nog véél meer heen gelezen….slechte beurt jasterke…vandaag andere besognes…kom hier later graag wat méér onderbouwd op terug !