Een linke lapzwans bakt z’n zoete broodjes


Premier Mark Rutte heeft tot nog toe steeds gezegd dat er geen extra geld voor de veiligheidsdiensten, de politie en de marechaussee nodig was.

.

Een linke lapzwans bakt z’n zoete broodjes

een méér-méér-méér verkoper van zijn Land

je snapt meteen wie we hiermee beogen…

.

de grootste sjoemelaar in politiek verband

die ons met brede glimlach steeds weer heeft bedrogen

en nu probeert de oppositie weer te paaien,

.

met schijn-elan en meer fanatisch dan bevlogen…

’n quasi-stuurman staat aan ’t roer te draaien

en doet z’n wanhoopspoging bij de laatste lootjes :

.

help mij collega’s én uw Land echt naar de gallemiezen

help mij straks wéér als Landverkoper kiezen !

.

Jasterke

.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23742739/__Rutte_vraagt_oppositie_met_hem_samen_te_werken__.html?utm_source=mail&utm_medium=email&utm_campaign=email

Advertenties

12 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

12 Reacties op “Een linke lapzwans bakt z’n zoete broodjes

 1. dutchess43

  Rutte op de knieën voor de oppositie, nadat hij alle belastingen die je je maar kunt bedenken, heeft verhoogd.
  Zoekt maar weer eens steun bij het CDA, maar ik hoop dat Buma hem laat barsten.
  Toenadering zoekt hij pas bij de PVV, als Wilders zich publiekelijk verontschuldigd voor zijn uitspraak “minder, minder…” en daarop terugkomt.
  Het feit dat hij door het stof gaat, toont aan dat hij de bui allang ziet hangen, en dat hij weet dat bij de volgende Tweede Kamer verkiezingen de VVD is uitgeregeerd, samen met de Partij voor de Allochtonen.
  Als het kiesstelsel niet veranderd wordt en er een kiesdrempel komt van minimaal 5 zetels, zullen alle toekomstige regeringen een lappendeken blijven van elkaar bestrijdende partijtjes, en zal het geven en nemen blijven.
  We zouden aan 4 flinke partijen eigenlijk meer dan genoeg hebben, en dan viel er ook nog wat te kiezen, want stemmen op kleine partijtjes, is eigenlijk gewoon een proteststem.
  Door de huidige regering wordt je dagelijks een paar flinke oren aangenaaid, want Rutte tekent altijd, ondanks wat zachte kritiek, bij het EU kruisje, en Dijsselbloem oogst lof omdat hij zich door de grieken heeft laten overdonderen, en het derde grote steunpakket voor hen, allang in de pijplijn zit over 4 maanden.
  En wij? Wij zullen blijven moeten betalen tot we nog amper een ons wegen, en ook wij de financiële status zullen bereiken van bijvoorbeeld Roemenië en Bulgarije.
  Dus senioren, heb niet het lef tè lang te leven, krepeer liever vroeg dan laat, want voor jullie hebben we geen geld meer, met al jullie kwaaltjes en sores.
   photo grote oren_zpso7mvzoao.jpg
  aangenaaide grote oren

 2. Doornroosje

  De VVD blijft volgens Rutte weigeren om in een coalitie samen te werken met de PVV zolang Geert Wilders zijn uitspraak over ‘minder Marokkanen’ niet herroept.
  Dat zegt denk ik wel alles. Hij blijft blind die Rutte. Nog wil hij niet toegeven, wat de laatste regeringen en zijn kabinet ons aangedaan hebben. Veel mensen die naar de voedselbank moeten, veel werkelozen, veel te veel asielzoekers die onderhouden moeten worden. En de grote schande, de verkoop van Nederland aan Brussel.
  Nou Rutte en Pechie en andere kornuiten, daar klets je, je niet uit.

 3. dutchess43

  Vrees ook dat stemmen niet veel meer uitmaakt, al ga ik het wel doen.
  Massale volksopstand zou helpen……

 4. Stem bij voorkeur PVVN, is goed voor ons Landje ! Elke andere “combinatie” is een verloren stem en rukt ons land nog meer uit z.n “verbandje” 🙂

 5. Doornroosje

  Faber heeft het bedrijf van haar zoon ingezet voor het beheer van de website van PVV Gelderland. Faber is sinds maart 2011 voorzitter van de PVV-fractie in de Provinciale Staten van Gelderland. Volgens de krant gaf de Gelderse fractie in 2012 en 2013 bijna 8500 euro uit aan kosten voor de website. De werkzaamheden voor de website werden eerder kosteloos gedaan door Statenlid Marc van Kampen, aldus de NRC.

  Samenwerking beëindigd

  Faber heeft via een integriteitsbureau hoogleraar staatsrecht, Douwe Jan Elzinga, om advies gevraagd. Die stelt in het advies dat het „wijs en verstandig” is de samenwerking „in deze vorm te beëindigen”. De PVV-woordvoerder laat weten dat dat inmiddels is gebeurd.

  Jonge , jonge. Hier gaat Nederland ten onder aan. 😉

 6. Doornroosje

  Huizen PVV-kandidaten beklad

  Peasens Moddergat –
  Onbekenden hebben zaterdagochtend de woning van de Friese PVV-kandidate Erna Cohen beklad. Op de ramen en deuren van het huis in Peasens-Moddergat zijn met bloedrode letters teksten als ‘PVV fascisten’ gekalkt. Ook is het verkapte dreigement ‘Oog om oog’ op de muur van de woning gespoten. Op de stoep hebben de daders geschreven: ‘Hier wonen moslimhaters.’

  Ook de woningen en auto’s van twee andere Friese PVV-ers zijn beklad, meldt partijleider Geert Wilders op Twitter. Hij spreekt van ,,een frontale aanval op de democratie.” De politie heeft aangiftes opgenomen en een buurtonderzoek ingesteld.

  Het is toch al geen vrolijke dag voor de partij. PVV-lijsttrekker bij de Eerste Kamerverkiezingen, Marjolein Faber, heeft voor partijwerkzaamheden een bedrijf ingehuurd waarvan haar zoon mede-eigenaar is. Een woordvoerder van de PVV bevestigt berichtgeving hierover zaterdag in NRC Handelsblad.

  Moet je maar geen PVVer zijn. Dat is door lapzwanzen verboden. 😦

 7. Doornroosje

  Ondertussen hebben vorige en deze regering, hun kinderen en verdere familie ingezet bij de EU . Denk aan May- Wegge en Timmermans. Zo zijner meer.

 8. dutchess43

  quote:
  PVV-leider Geert Wilders haalde hard uit naar Rutte. Hij noemde hem ,,één van de grootste leugenaars die Nederland ooit gekend heeft”. Hij ziet in 18 maart een ,,historische kans” om Rutte naar huis te sturen.
  unquote
  Amen !

 9. Doornroosje

  Van mij krijgt Wilders die historische kans . En dan moet Rutte, Samsom en Pechie aan de hand meenemen .

  • die kans zal men ‘m met Man en Macht proberen te onthouden moeten we natuurlijk vrezen, dus het wordt nu toch écht er op of er onder…dus laten wij in elk geval er van verzekerd kunnen zijn dat we tenminste gedaan hebben wat we kunnen/konden… 😛

 10. henk Verhoef

  gelukkig doet Marie Le Pen het wel goed…dwz het Franse volk kiest verstandiger en vrees ik wel voor de gevolgen van het Nederlandse Stemgedrag, maar natuurlijk nog meer voor de gevolgen !

  Men heeft nog steeds heel weinig benul van de realiteit met Europa en de EU als Machtscentrum en Nederland als middelpunt…
  Als je zo stom bent verdien je eigenlijk niet beter…
  Helaas zal er straks niemand meer zijn die Europa komt bevrijden zoals de vorige keer van Hitler…

  De vorige keer brak de Rus (bij Stalingrad Kerst 1941 begonnen) de nek van Hitler ten koste van een paar miljoen mensen, daarna was Hitler reeds verslagen maar werd o.a. op de been gehouden door de Nederlandse NSB-ers én Regering (de Nederlandse Gemeente-ambtenaar verstrekte de lijsten met namen aan de SS, zodat die de 18 jarigen alleen maar thuis hoefde op te halen…
  Die Ambtenaren zaten in iedere Gemeente in Nederland !

  Is er nu iets veranderd ? Nee toch ?
  Alleen komen de Russen (en daarna de Amerikanen) je deze keer niet meer te hulp (en de Chinezen en Indiërs al helemaal niet…