je zet ’n kind niet in…


 

 

Die Hofman haalt de Schoonheidsprijs niet binnen

je zet ’n kind niet in om jouw gevecht te winnen…

een strijdmethode van de onverkwikkelijke soort

die vaak bij linkmiegels en consorten scoort !

Het veroorzaakt een gevoelsmatige blamage

op de grenzen van onacceptabele chantage

en figuren die zoiets uit overtuiging doen,

overschrijden doelbewust de grenzen van fatsoen.

.

Jasterke

.

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/11/boze-bner-tim-hofman-emo-pleidooi-152397w/

.

6 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

6 Reacties op “je zet ’n kind niet in…

 1. dutchess

  En die idioot heeft al 100.000 handtekeningen binnen voor het verruimen van het kinderpardon.
  Steeds weer opnieuw dat linkse gedram, hoeveel keer is het kinderpardon al verruimd?
  De immigratiedienst moet wat vuurwerk in het achterwerk gestopt krijgen om eens haast te maken en niemand de kans geven om 9 jaar of langer te procederen. Eenmaal uitgeprocedeerd, en hooguit tweemaal, dan vastzetten met hun familie in een opvang speciaal voor uitgeprocedeerde immigranten, en hen ook niet de kans geven om nogmaals een advocaat te nemen op kosten van de belastingbetaler.
  Het zijn niet de kinderen die blijven dwarsliggen maar hun ouders, want die krijg je er gratis bij.
  Het blijft ook verdacht stil rond de terugkeer van die zelfmoordneigende moeder van Lily en Howick. Is ze al op kousevoeten teruggeslopen naar een warm huis, bed en eeuwigdurende uitkering in Nederland?

 2. henk verhoef

  is gewoon een van die linkse lieden die Nederland de afgrond in willen helpen en hij als NPO-er wordt ook nog door U betaald, dus weer GL of D66- stemmen… oké CDA kan ook nog of Slob met zijn CU ( zou in Duitsland de drempel niet gehaald hebben ?

  Trump is juist tegen dit soort figiuren, dus die vallen hem ’t hardst aan…

  nederland
  Lees even over de Paardenmarkt in Hedel; en bekijk dan de Oostvaarderplassen-demonstranten voor ’t welzijn van het dier…

  Geen van die plassers waren in Hedel ( te gevaarlijk ) nóg die linkse Tim, maar ’t geeft wel het niveau van de Beschaving in Nederland aan…0h. er waren toch wat handhavers… tja, die waren er in ’39-’45 ook, maar die werkten toen óók mee met de vijand !

  Maar, denk eraan: niet meer roken hé… dan krijgt u een Bekeuring en Proces… maar met een Handgranaat gooien… ja sorry, even geen tijd… we zitten midden in het Kern-energiedebat 😛

 3. henk verhoef

  en dan kopt de telebelg vanmorgen
  de maat is vol met de criminele migranten
  dat woord crimineel hadden ze weg kunnen laten toch
  want migrant staat toch voor 100 pct ujitcriminel;en
  Ze gooien bv hun papierern weg– kan je niets conytroleren en kunnen zij liegen voor de oetkering
  ALhoewel liegen– ik hoor wel eens van ene Rutte of boeman
  oh de kerken nemen hun verantwoordelijheid en verbergen de uitgeprocedeerde asieleizers want god en zo– de grootste bedrieghers die er zijn- en kindertjes zijn er om te verkrachten
  nou ja ook verdien model

 4. henk verhoef

  de Woningbouw en de Huizenmarkt blijven inzakken… nu is de Nieuwbouw tot een niveau gedaald dat onder het aantal binnenkomende verrijkers ligt !
  Dus, dat de ouders van zo’n Kinder-pardonkind maar gelijk vertellen bij aankomst: Een huis krijg je de eerst 20 jaar niet en een oetkering óók niet en de advocaat mag je óók zelf betalen !!!

  Eens kijken of ze dan nóg blijven komen en willen blijven…

 5. henk verhoef

  “Je zet een kind niet in” luidt de kop. Ben het daar mee eens.
  ALs nederlandse en verantwoordelijke Ouders (toekomstige) en Grootouders zet je toch geen kind meer op de Wereld in een Land waar het Ambulance-personeel, Brandweer en Politie ) met kogelvrije vesten moeten werken !

  Als je nu een kind op deze Wereld zet… dan ben je ( bijna ) misdadig bezig, want toekomst geef je je kind dan niet ( Tilburg-feest en jonge meisjes in zwembad) en Recht op een huis helemaal niet… Je kan dit toch met de beste wil van de wereld geen zwartkijken noemen… dit is toch gewoon de waarheid en geen Rutte-mooi-weerpraatje ?

  Oh weet u nog- Rutte en Penthouse, maar ook de notoire leugenbeesten Slob en Boeman ( die beloofde toch koopkracht verbetering? )

  Dus kind ? doe dat nu niet en dan denken: “die verrijkers zijn straks de handjes aan mijn oude-van-dagenbed!” vergeet het… die handjes roven alleen uw kettting van uw nek !!!

  mooi Land…. das war einmal.

 6. dutchess

  Maar de getinten fokken als konijnen Henk.
  Wat voor land laten we onze nazaten na als de Nederlandse bevolking straks bestaat uit 98% zwart of getint?